< <


< <
<

<< < < < < <
"Şuyuu vukuundan beter" sözünü en iyi açıklayacak günlerdeyiz. Domuz gribi hakkında yetkilisinden etkisizine herkes bir şeyler söylüyor. Vatandaş profesörlere mi, başbakana mı inanacağını bilemiyor.
Söylentiler gırla gidiyor: virüs mutasyona uğramış, aşıların yan etkisi çokmuş, piyasadaki griplerin tamamı domuz gribi imiş, bunlar ilaç firmalarının oyunuymuş.

Vatandaş kime güveneceğini, ne yapacağını şaşırmış durumda. Şimdilerde bağışıklık sistemini güçlendirici ilaçlar gündemde. Yakında webcilerin sitelerine zayıflatıcı, şey büyütücü mahsüllerin yanında bu türden mahsüllerin de reklamlarını görebiliriz.

İmuneks hakkında

Kaç zamandır ismini duyuyorum. Bir araştırma yaptım hakkında. Güvendiğim bir eczacıya danıştım.
İmunex bir ilaç değildir. Vitamin benzeri bir üründür. Afrika kökenlidir, ekmek mayasından elde edilir. Üreticisi Mustafa Nevzat adındaki firmadır. Bazı internet sitelerinde Sağlık Bakanlığından onaylı olduğu yazılmaktadır. Fakat resmi sitesindeki ürün sayfasında böyle bir ifadeye rastlamadık. İlaç dışındaki ürünlere Sağlık Bakanlığı değil, Tarım Bakanlığı ruhsat vermektedir.
Kullanmadan önce mutlaka doktorunuza danışınız. Kılavuzunda, emzirme dönemindeki ve hamile kadınların kullanmadan önce doktora danışması gerektiği söyleniyor, herkes danışsa iyi eder, neticede söz konusu olan sağlıktır.

İmmuneks Yan Etkileri

Kullanım kılavuzunda herhangi bir yan etkisinin olmadığı yazılmıştır.

İmunex fiyatı


İmunex'i eczanelerden bulabilirsiniz. 10 miligramlık ve 50 miligramlık kapsüller halinde satılır. 10 mg'lık kapsüllerin bulunduğu paketin fiyatı 25 liradır.
Önemli Not: Buradaki bilgiler çeşitli medyalardan, bahsi geçen firmaların internet sayfalarından derlenmiştir. Kesinlikle tavsiye niteliğinde değildir.
İlgili yazılar
Zayıflama hareketleri, zayıflatan müzikler
Aerobik müzikleri, fitness harekeleri
Vücut geliştirme ilaçları

Etiketler:

<<
|

<0 Yorum

< < <

<

Yorum Gönder

Konu Hakkında Düşünceleriniz Neler?

Atom]/p> < <

<

Arayın

Coğrafya

Önceki Yazılar

< <çiftçileri için ucuz kredi
<
<

<
<Çocuk oto koltuğu önemli mi?
<
<

Siteye yeni yazı eklendiğinde size haber vermemizi ister misiniz?

E-posta adresiniz:

Arşiv





<

İzleyiciler

güncel blog