< <


< <
<

<< < < < < <
Önce Amerika'ya ihraç ettiğimiz, Amerikan aksanı ile konuşmaya başlayınca da ülkemize soktuğumuz profesör Mehmet Öz'ün adı geçirilerek tanıtılan bir hapı (ilaç diyemiyoruz) görüyoruz şimdilerde. Mucize bir şekilde zayıflatıyormuş, Brezilya'da tropik bir bitki imiş, birçok derde derman olur imiş. Hep mışlı, mişli konuşuyoruz.
Mehmet Öz, arada bir arzı endam edip TV'lerde milletin zihnini bulandırıyor idi. Neymiş efendim, haftada üç seks iyi gelirmiş. Rivayet odur ki emekli amcalar falan bu adamın yüzünden şanzumanı dağıtmış, gençler su kaynatmış.
İsmi geçen Acai Bery'nin işe yarayıp yaramadığını, sağlık üzerinde zararlı, yararlı etkilerinin olup olmadığını bilmiyoruz. Size tavsiyemiz de bir bilirkişiye, doktora danışmadan kullanmamamız.
Bu türden ürünlerin sahtesi, çakması hemencecik çıkıveriyor. Her şeyi göze aldım, benim gözüm karadır, illa deneyeceğim diyenlerdenseniz Acai'yi güvendiğiniz bir eczaneden alınız.

Acai fiyat listesi


Acainin bir kutusu 69 liraya satılıyor. 5 kutu alanlara ise fiyat 310 lira. Kullanım kılavuzunda üç kutudan fazla kullanmayın denmiş. Niçin 5 kutu satıldığını anlayamadım. Unutmadan bu ürün ilaç değildir, Tarım Bakanlığından izinli ithal edilmiştir.

Etiketler: , ,

<<
|

<0 Yorum

< < <

<

Yorum Gönder

Konu Hakkında Düşünceleriniz Neler?

Atom]/p> < <

<

Arayın

Coğrafya

Önceki Yazılar

<
<

<

<

<

<

Siteye yeni yazı eklendiğinde size haber vermemizi ister misiniz?

E-posta adresiniz:

Arşiv





<

İzleyiciler

güncel blog